perjantai 14. lokakuuta 2016

Aurinkolasitelineet

Kotimme on jatkuvassa järjestelytarpeessa. Osaksi syynä on se, että kaikille tavaroille ei ole kunnollisia omia paikkoja. Suurta osaa epäjärjestyksessä näyttelee myös se, etten jaksa että kaikki taloutemme jäsenet eivät jaksa laittaa tavaroita määrätyille paikoilleen.


Neuloin puolisolleni pipon (meni jo hukkaan, ei siitä sen enempää) ja vastalahjaksi hän osti minulle Kotiliesi Käsityön uusimman numeron. Innostuin heti tavarat taskuihin -ideasta ja pohdiskelin sopisiko se harrastehuoneeseen (ompelu-/tietokone-/vierashuone), mutta totesin, että tänne tarvitaan järeämpiä aseita. Päätin toteuttaa taskuidean eteisen seinälle, sillä olimme koko kesän kaivanneet aurinkolasitelinettä.

Aika hieno aurinkolasiteline tuli.
Lehdessä neuvottiin jättämään taskuihin saumavarat ja ompelemaan ne kiinni pahviin, mutta minä leikkasin vain aaltopahvista taskun kuvat ja liimasin pirulaiset ronskisti taustaan Erikeeperillä. Levitin Erikeeperiä koko taustaan, vaikka koulussa aina opetettiin laittamaan vaan reunoihin. Kyllä pysyy kun ei pihistele!

Hyvien kuvien ottaminen alkaa olla jo hankalaa keskipäivälläkin.
 Nyt kun aurinkolasit ovat telineessä, voikin kodin muuten antaa vajota kaaokseen. Jos haluatte nähdä aiemmin farkusta valmistamani repun, vilkaiskaa tätä linkkiä. Lupaan kertoa myöhemmin farkkuisista koiran leluista. Aikataulua en kuitenkaan lupaa. Välttämättä ette lue aiheesta vielä ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti