maanantai 21. maaliskuuta 2016

Kevään keskeneräiset

Käsityöblogien jännittävän värikkäässä maailmassa on viimeaikoina pöhisty Silmukan saalistus -blogin Kevään keskeneräiset -haasteesta! Olen tässä jo jonkin aikaa suunnitellut osallistumista, sillä töitä on jatkuvasti kesken! Tässä pari ajankohtaisinta, jotka toivoisin saavani valmiiksi kesään mennessä!


Viime postauksessa esittelemäni hieno uusi lanka pääsi puikoille jo retriitissä! Olen himoinnut Volga-huivia siitä asti kun ohje julkaistiin (yli puoli vuotta ainakin). Ensikuisen Venäjän matkamme takia olen ollut viimeaikoina todella innostunut Venäjästä, joten venäjäläishuivimalli sopii paremmin kuin nyrkki silmään!

Tässä maatuskan kuva, koska olen innoissani. Tämä maatuska on ostettu Tallinnasta. Aion ostaa Pietarista isomman!
Suunnittelen käyttäväni Volgaa keväällä, tai viimeistään kesällä ja syksyllä kun tuuli ikävästi suhisee kaulassa. Ajattelin värikkään langan olevan keväinen ja kesäinen, mutta kyllä nuo sävyt taitavat tuoda mieleen ennemminkin syksyn. Noh, kesä on niin lyhyt, että sen voi hyvin kulkea syksyn värisessä huivissakin. Tai sitten joudun tekemään toisen kesähuivin! Voi ei!

Tällä hetkellä huivi vaikuttaa vielä pienemmältä kuin kuvissa, mutta onhan siitä puolet vielä neulomatta ja pingotus järjestää homman vielä täysin uusiksi!

Villatakin takakappale ja lepäävä koira
Tammikuussa aloitin vähän matkaneuleen tyyppisen virkkaustyön. Vihreän takin takakappale on jo valmiina, enää vain etukappaleet ja hihat! Ei paha! Kylmemmillä ilmoilla tuntui, että tällainen on aivan pakko tehdä, mutta nyt ei enää niin huvittaisi. Pitsikuvio on kyllä kiva virkata eikä siihen tarvitse sen kummemmin keskittyä ja takista tulee varmaan melko lämmin, sillä se on täyttä villaa.

Koitin ottaa parempaa kuvaa kuviosta.
Laitetaas vielä tähän haasteeseen viimeiseksi toinenkin villatakki. Vauvan villatakki "yhden vyyhdin ihmeet" -virkkauskirjasta. Lai-la-lai Yarnzin monivärinen klubilanka näyttää aika mukavalta tällaisessa paloista kootussa työssä. Kaikki palasetkin on jo virkattuna, mutta ne ovat saaneet odotella yhdistämistä ja takakappaleen ja hihojen virkkaamista. Eiköhän tästä vielä saada jollekin nuorelle kesäneidille takki! :)


French Toast with Maple Sugar -takin malli Ravelryssä.
Olen myös tehnyt vähän purkuhommia. Muutossa löytyi aika paljon sellaisia vähän vähemmän onnistuneita töitä, jotka saavat nyt uuden elämän uusina lankoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti