sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Aikamatkustussukat

Ennen neuloin sukkia jatkuvasti. Jotenkin nyt se into on vähentynyt. Onhan noita kivoja malleja ja sukat menevät aina kuin kuumille kiville jos eivät jää omaan käyttöön. 

Ehkä sukanneulontainnon lopahtaminen johtuu lankavaraston sukkalankartarjonnan pienentymisestä. Kun olen koittanut neuloa varastolankoja pois, on tullu aloitettua isompia projekteja. Tällä hetkellä kesken on varmaan kahdeksan villapaitaa, mikä on taas turhauttavaa kun ei mitään tule ikinä valmiiksi!! 


Nyt kuitenkin tuli tarve saada uudet ohuet sukat itselle välittömästi. Tartuin kauan marinoimaani Lai-la-lai Yarnzin sukkalankaan värissä Wibbly Wobbly. Olin säästänyt Tohtoriklubin (eli Dr Whosta inspiroituneita värjäyksia, mielziä) ihkulankaa sille täydelliselle sukkamallille, mutta lopulta nappasin härkää sarvista ja etsin jonkin mallin. Tämä olikin omassa kirjastossa jo valmiiksi (Patti Watersin TTC Token Socks) ja oli aika mukava neuloa. Mallikerran oppi nopeasti ulkoa.

2mm puikoilla pistelin menemään. Vähensin vielä terässä silmukkaluvun kuuteenkymmeneen ja lankaa kului 65 grammaa.
En ole ihan kaikkia sukkia tänne blogiin raportoinut kun tuntuu, ettei jostain seiskaveikkajämäsukasta ole oikein asiaa kirjoitettavaksi. Nämä olivat kuitenkin niin kivat ja sopivat omaan jalkaan, että halusin kertoa koko maailmalle! Tai siis kyllä varmaan joku 40 ihmistä lukee tämän postauksen.

Minun piti lähteä tänään Turkuun neuleretriittiin, mutta puoli seitsemältä herääminen paljastui mahdottomaksi. Päätin siivota kotona, eli nyt välttelen siivousta kirjoittamalla blogia. Seuraavaksi ehkä joudun mennä katsomaan Dr Whota kun kerran on nämä Tohtorisukatkin.


Pistinkin jo kuvan näistä Instaan, menkää seuraamaan sinne niin näette kaiken ihanan mitä puuhastelen silloinkin kun en bloggaa! @pohkylalandia

3 kommenttia:

 1. Nätit sukat! (: Mua taas eivät oikein isommat neuleet ole innostaneet viime aikoina, jos koskaan, kun tarttis hommata iso kasa lankaa ja valmista tulisi hitaasti. Ja silti teen virkkaamalla palapeittoa, köh - no mut, pieni pala valmiiksi kerrallaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla taas on sitä lankaa hommattuna jo kaikenlaisiin paitaprojekteihin, että olen alkanut neulomaan sitä kasaa! Ehkä mäkin aloitan palapeiton, koska jokainen valmistunut palahan on jo itsessään valmis projekti :D En muista nähneeni sun blogissa palapeittoa?

   Poista
 2. The Spa at Renaissance - Mapyro
  The 인천광역 출장마사지 Spa at 대구광역 출장마사지 Renaissance is one of the oldest hotels on the Las Vegas Strip. The spa 대구광역 출장안마 at Renaissance 군포 출장안마 offers an 상주 출장마사지 outdoor pool and a 24-hour front desk.

  VastaaPoista