sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Outolintu

 Lempihuivini katosi. Joku ehkä varasti sen tai sitten jätin sen itse johonkin anniskeluravintolaan. Veikkaan jälkimmäistä, mutta joka tapauksessa Neva-huivi on hukan teillä. Tarvitsin nopeasti uuden vastaavan ja päätin tuhlata parit jämät samalla.


Ensin suunnittelin vain neulovani uuden Volgan, mutta jostain syystä selasin kuitenkin pikkuisen ohjeita ensin. Sitten Divergent series iski kuin tuhat litraa jäätelöä ja jouduin hylkäämään alkuperäisen idean. Divergent on jämähuiviksi tarkoitettukin ohje, saman mallinen kuin hyväksi havaittu Volga ja kaiken lisäksi molemminpuolinen! Voi tätä onnea ja hurmiota! 

Huomatkaa myös uusi kevättakki UFFilta.
Vaikka olenkin oikea nero, en jotenkin tajunnut miten huivi muodostuu, joten lisäsin siihen jonkun verran silmukoita (en kuitenkaan muista paljonko, sillä vaikka huivin tarve oli välitön, projekti vei neljä (4) kuukautta). Tämä aiheutti huivin kasvamisen aika isoksi. Mutta iso on aina parempi kuin pieni!

Hups. Olen itsekin pieni. Siis huiveissa isompi on parempi ja lämpimämpi.


Kun rinkula alkoi epähuomiossa kasvamaan, jouduin käyttämään siihen käytännössä kaikki fingering-vahvuiset jämälangat (joita ilmeisesti oli noin tuhat metriä) ja lopputulokseen tuli mielestäni vähän liikaa violettia ja pinkkiä. Onneksi sitä voi vähän asetella sitten näyttämään parhaalta tuntuvaa väriä.


5 kommenttia:

 1. En nyt justiinsa osaa sanoa, onko huivi parempi kuin sun kuvaus sen synnystä, mutta onneksi kumpikin on niin hyvä, että liekö sillä kauheasti väliä kumpi lopulta voittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että lukeminen kannatti :D Kiitos!! =)

   Poista
 2. Tosi kiva, ihan lempparihuiviainesta.

  VastaaPoista