maanantai 24. heinäkuuta 2017

Juhannustanssit ja jortsuhame

Ihana vaaleanpunainen kukka! 
Kyllä, olen tietoinen siitä, että juhannus oli kuukausi sitten. Mitäpä pienistä, juhannustanssihame on kuitenkin tässä nyt.

Paita on myös kirppikseltä, vyö Kierrätyskeskuksesta ja kengät kaverin vanhat (Kiitti Tiia, nää on ihan mun lempparit). Vans-laukun ostin New Jerseystä.
 Ompelin tämän hameen jo ennen juhannusta niihin jo pariin kertaan mainittuihin meininkeihin, mutta juhannustanssit jäivätkin väliin ja päätin myöhemmin, että hametta täytyy vielä vähän kaventaa. Sain toimenpiteen aikaiseksi vasta tänään (ja se vei ehkä 12 minuuttia, ei ihmekään, etten jaxanut aikaisemmin) ja kuvausilmakin sattui kohdilleen.


Kaava on jälleen Jokatyypin kaavakirja kakkosesta. Kynähametta piirreltiin ja kankaana kirpsulta löytämäni vanha verho. Melkeen suututti maksaa kulahtaneesta verhosta kahdeksan euroa, mutta se oli mielestäni viileä ja saan tästä varmasti vielä vaikka housut, eli ei se nyt sitten kankaana ollut kallis. Ehkä.

Olisi ollut kiva treenata vuorin ompelua myös, mutta leikkasin vuorikankaan aivan riekaleiksi ja totesin, että oikeastaan kangas on tarpeeksi paksua yksinäänkin.

En osaa päättää onko vyö mielzi vai ei. Ehkä tuollaiset ovat menneet jo pois muodista, mutta kirppikseltähän minun kaikki ryysyni muutenkin tulevat.

Tosi rankkaa kun näyttää kaikissa kuvissa niin hyvältä. Kauheen hankala valita näistä mitkä nyt sitten pääsee julkaisuun. 

Satuin vielä löytämään maasta tällaisen upean teko-orkidean. Siihen kun vaan survaisee tummupinnin kiinni niin saa hienon hiuskoristeen!


Vaikka jussijorailut jäivät väliin, on hameen kohtalona kuitenkin siivittää tanssijalka astraalitasolle. Ylläolevassa kuvassa maistiainen upeista liikkeistäni lohdutukseksi niille, jotka eivät pääse katsomaan kun veivaan Atomirottaa torstaina On the rocksissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti