tiistai 17. lokakuuta 2017

Tuubihuivi


Keväällä kun neuloin itselleni uuden ihanan lempparihuivin edellisen hävitettyäni, en tajunnut, että hukkaan sen tietenkin taas. No, Miljoonarock oli kiva reissu, vaikka hukkasinkin huivini enkä edes muista mitään keikasta, jonka takia sinne lähdettiin (varmaan väsymystä tai jotain).

Näytänpä nätiltä ja niin Hyvinkään syksykin kun aurinko erehdyksessä kävi moikkaamassa.
Onneksi lankoja on ja neuloin pari kerää hyvin marinoitunutta Novita Polkua (mustajuuren väristä) tuubiksi. Inspiroiduin vähän huippusuositusta Kapasta, mutta ikä ja järkihän noin ohuen neulomisessa menisi. Tähän ei mennyt kolmea kuukauttakaan.Loin kutosen pyöröille suurinpiirtein sopivasti silmukoita (en edes laskenut) ja painoin menemään. Todella tylsä neule.


Lopputulos yllätti täysin, mutta aika hyvä tuli ja onkin ollut jo käytössä. Sen voi pyöräyttää kaksin- tai kolminkerroin kaulaan tai keeppi-tyyliseksi jutuksi hupulla tai ilman. Toimii myös nurinpäin.

Tokmannin läpinäkyvissä kumppareissa muuten avaruusmatkailusukat.
Nyt aion alkaa suunnittelemaan uusia rientoja, joissa voin seuraavaksi tämän huivin hävittää sitten! Käykää te katsomassa Instagramista (@pohkylalandia), miten tätä voi käyttää vähän kuin kaulaliinanakin jos laiskuus oikein iskee.

Hullu koira pääsi aurinkopäivän kunniaksi juoksentelemaan ja tuli keskeyttämään kuvaukset tärkeällä palloasialla.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) on myös tosi lämmin ja käytännöllinen monitoimilirpake :p

      Poista
  2. Tää on mahtava. Meikäläiseltäkin löytyy tuollainen suuri ja monikäyttöinen tuubi <3

    VastaaPoista