tiistai 10. syyskuuta 2013

Ghost Busters

Etsiskelin tietoja lankojen värjäämisestä ja minut ohjattiin Ullan elintarvikevärivärjäysoppaaseen. Kävin jo eilen innoissani ostamassa hyvin yksinkertaiset tarvikkeet ja tänään töistä päästyäni kävin niiden kimppuun jännityksestä kihisten. 

Tautalla myös eilen ostamani Novita-sukkalehti.
Kaikki sujui hyvin. Lanka lillui etikkavedessä spagetin näköisenä ja katselin Salkkareita. Kun lanka piti lämmittää kuumaksi, mutta ei kiehuvaksi, sain loistoidean: lämmitän veden mikrossa niin se ei ainakaan enää kiehu kun sen ottaa ulos!! Vesi tietenkin myös jäähtyi melko nopeasti, joten jouduin ottaa pari uuta kierrosta lämmittämisessä ja värin lisäämisessä. Kun olin käyttänyt puolet väripurkista, kyllästyin touhuun ja päätin, että nyt tuli valmista.
Tässä hieman suttuisessa kuvassa väri näkyy melko hyvin. Itselleni tuli jostain syystä ensimmäisenä mieleen Haamujengi. Siinähän ne haamut oli vihreitä tai muuttui vihreäksi tai jotain? En ole kovinkaan tyytyväinen lopputulokseen, eikä minulla ole MITÄÄN hajua, mitä tästä tekisin....... Ehkä "vihaan sinua"-lahjoja niille, joille ei jostain syystä kehtaa suoraan sanoa. Jos saa tuon värisen lahjan, tajuaa kyllä sanomattakin.

Vihertävä sävy saattaisi sopia ihonväriini, jos kokisin hukkumiskuoleman.
Edit. Kyllä tuo alempi kuva näyttää värin paremmin.


Jotain hyvää kuitenkin tämän päivän neuleseikkailuissa: Sain maailman kauneimman kaulurini tänään kaulaan <3Olin säästellyt super-nappia johonkin superkauniiseen työhön.
Ohje on ilmainen Ravelryssa: Autumn Leaves Scarflette 

Nyt yritän välillä saada valmiiksikin jotain sukkasatoon. Tähän mennessä olen lähinnä aloittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti