tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kisaa ja kiroilua

Terveterve!

Viikonloppuna lokki ulosti niskaani. Asia ei liity kovin paljon mihinkään, mitä aion tänään kirjoittaa, mutta halusin vain kertoa, koska kakkajutut ovat minusta hauskoja! Sillon ei naurattanut.

Osallistun Tour de Sockiin toista kertaa tänä kesänä. Viime vuonna sain valmiiksi vain yhden parin määräaikaan mennessä. Ne sukat ovatkin hienot, tässä kuva:

Malli on Hypercycloid designsin Wye, lankana Lai-la-lai Yarnzin SW Merino 4-ply
Lanka on pelkkää merinovillaa, jota on joutunut paikkailemaan runsaan käytön seurauksena. Ei ehkä paras lankavalinta sukkiin!

Tämän vuoden ensimmäinen etappi meni mukavasti. Mallin suunnittelijaksi paljastui eräs suosikeistani ja sain hyvissä ajoin sukat valmiiksi.

Malli: Tiina Kuu - Virrat, lankana avaruuslanka Regia Active, jota kului 93 grammaa kokoon 36.
 Regian Active -langassa on 40% jotain NASAn kehittämää kuitua, jonka pitäisi säädellä lämpöä. Kuulostaa vähän humpuukilta, mutta sukkien uusi omistaja varmasti raportoi tästä ominaisuudesta!

Näin hienot sukat luonnollisesti vietiin suoraan puikoilta ja miellyttivät vastaanottajaa niin, että hän yhdisti ne heti tyylikkäästi ballerinoihin!
Ensimmäisen etapin uskomaton menestys (sija 59) mielessäni hyökkäsin puikkoihin saman tien kun toinen ohje julkaistiin. Malli oli sopivan haastava, mutta sitä oli mukavaa neuloa. Lankoina minulla oli Handun Pukkilu värissä Totinen Vaaleanpunainen ja Hjertegarnin Strømpegarn, värinä joku punainen.

Oi kuinka kauniit!


Olin niiiiiiin onnellinen, kun näin nimeni toisen etapin tulostaululla. Sija 57 ja kaikki oli ihanaa. Edes neljä pöytää lastenrattaillaan valtaava perhe töissä ei vaikuttanut mahtavaan päivääni, kunnes...........

...eräs ystävällinen kanssakilpailija huomautti, että olen neulonut takaosan väärin! Kyllä pääsi muutama ruma sana kun tajusin hänen olevan oikeassa (osaan tosi rumia sanoja, pitää varmaan lisätä tämä erityistaito cv:hen). Sukat diskattiin kilpailusta.

 
Siinä se murheenkryyni. Malli on tämä. Molempia lankoja kului 44 grammaa.
Lopulta pääsin yli tästä vastoinkäymisestä. Todennäköisesti lauantainen lokkionnettomuus kovetti minut. Toisaalta saatoin olla myös iloinen siitä, että neuloin kuitenkin tosi hienot sukat, joita en koskaan olisi ilman kisaa edes aloittanut! Joka tapauksessa nämä lähtevät juhannukseksi mökille :)

Joku päivä esittelen viime vuoden Tour -sukkani! Se hyvä puoli on parin vuoden blogitauossa, että on paljon esiteltävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti