sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Viuhka säätelee lämpötilaa

Yleensä olen käyttänyt viuhkaa viilentämiseen, mutta tänä kesänä sellaiselle ei ole ollut tarvetta. Olen käyttänyt violettia Nurmilintuani päivittäin. Se on juuri sopivan kevyt pikkuhuivi kun kesällä tarvitsee vähän jotain suojaamaan kaulaa tuulelta.

Mallina Heidi Alanderin Nurmilintu. Lai-la-lai Yarnz Polly Fingiä kului 91 grammaa.
Halusin toisenkin samanlaisen huivin, mutta en halunnut neuloa toista samalla mallilla, sillä ensimmäisenkin tein vasta helmikuussa. Onneksi kevään ensimmäisessä Ullassa ilmestyi Fanny-ohje, joka on muunnelma Nurmilinnusta.


Langaksi nappasin jälleen Lai-la-laita. Sock tällä kertaa ja värinä Donna Noble has been saved. Lanka tuli Lai-la-lain Doctor Who klubista ja näytti jo vyyhdillä todella kauniilta, mutta neulottuna väri räjäyttää tajuntaa vähän.

Pöxyn pää alaoikealla.
Aloitin reunapitsin kun minulla oli 114 silmukkaa. Ohjeessa oli virhe, jonka tajusin tietenkin vasta ensimmäisen mallikerran neulottuani. Purkaminen oli todella ärsyttävää.

Olen todella surkea selfieissä. Otin varmasti 20 ja tämä oli ainoa, jossa en näytä kirvesmurhaajalta tai vajakilta. Pitää treenata vielä vähän jotain Hotbabe-irvistyksiä.
Tähän meni lankaa vain 66 grammaa. Kuvittelin, että olisin saanut melkein kaiken langan käytettyä kuten Nurmilintuun. Taisin kyllä käyttää puoli milliä pienempiä puikkoja silloin. Kiinnostavaa!

Tänä kesänä aion siis käyttää viuhkaa lämmittämiseen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti