perjantai 3. heinäkuuta 2015

Ravintolahenxun viikonloppu

Olipa huono otsikointi. Oikeaoppinen ravintolahenkilökunnan viikonloppuhan tarkoittaa ankaraa työntekoa, jonka jälkeen sunnuntai ja maanantai armotonta ryyppäämistä. Tässä tekstissä ei edes sivuta kumpaakaan. Maanantaina lähdimme kuitenkin puolisoni kanssa "viikonlopun" viettoon äitini luokse Kokkolaan.

Muutamaa päivää ennen lähtöä tajusin, että minun on mentävä katsomaan yhtä melko uutta (4kk) vauvaa. Palkkapäivä siinsi vielä kaukana ja olin ostanut kaikilla rahoillani kaljaa, mutta onneksi hienot Novita Miamin jämät ja juuri sopivasti viisi nappia löytyivät tarvikelaatikoista kotoani.

Lankana Novita Miami eri väreissä, langankulutuksesta ei hajua.
Tätä oli todella hauskaa neuloa! Erikoinen rakenne ja raidoitus pitivät mielenkiinnon yllä. Takki oli juuri sopiva ollakseen näiden helteiden mentyä jo liian pieni. Olen itseasiassa melko varma, ettei kukaan ole käyttänyt lapsillaan minun tekemiäni neuleita, mutta ajatushan se on tärkein!

Malli on Baby Surprise Jacket. Tosi kiva malli. Aion tehdä useita!


Kivasta neuleesta sitten ärsyttävämpään. Tour de Sockin kolmas pari valmistui myös. Tällä kertaa läpäisin etapin, mutta malli oli jotenkin ikävä. Ihan tylsä neuloa ja huonosti istuva ja.. no, tulipahan tehtyä. Joku saa vaikka lahjaksi. Lankana Handun Pukkilu (Totinen Lime), joka on kyllä kaunis. Sitä kului 72 grammaa.

Äitini auttoi kuvauksissa istumalla sukat jalassa terassilla.Aivan koko aikaa en istunut lonkero kädessä sohvalla neulomassa, vaan kävimme myös frisbeegolfaamassa ja minigolfaamassa. Alan olla jo aika haka fribailuhommissa! Tai siis olen parempi kuin äitini, joka kokeili frisbeegolfia ensimmäistä kertaa.

Palkkapäivä osui vapaille ja kävin hakemassa kirjan, jota olin käynyt jo pari viikkoa aukomassa kirjakaupassa, mutta en ollut raaskinut ostaa.Meinasin vielä kirjoittaa tähän jotain suunnitelmia, mutta en jaksa enää istua koneella, joten menen neulomaan niin saan jotain näytettävää tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti