sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Stringit

Kun ensimmäisen kerran luin Tuin blogista hänen  kokemuksensa tissiliivien ompelukurssilta, ihmettelin vielä kannattaako kaikkea tehdä itse. Kuitenkin kun eräänä päivänä istuin sohvalla pieruverkkarit jalassa ja katsoin dokumenttia, jossa naisvangit ompelivat pikkuhousuja se iski (no en katsonut dokumenttia vaan Netflixistä Orange is the New Blackia) . Tajusin, että minun on pakko ommella itselleni alushousuja.

Ensimmäisenä pesin pieruverkkarit jatkokäyttöä varten. Sillä aikaa minulla oli hyvin aikaa perehtyä hieman aiheeseen.

Hieman tuuletusaukkoja näissä.
Seuraavaksi otin vanhat kulahtaneet aikansa palvelleet stringit esiin ja purin ne osiin kaavoja varten.

Yksinkertaiset kaavat aseteltuna halkaistun lahkeen päälle.

Kun olin saanut kaavat leikattua, alkoi ompeleminen. Se osoittautui yllättävän vaikeaksi. Saumojen surauttelu kyllä luonnistui, mutta joustokanttinauhaa ommellessani jouduin avaamaan Wikipedian ja opettelemaan uusia kirosanoja.

Valmista tuli kuitenkin. En ehkä vielä ihan ole Sri Lankalaislasten tasoinen stringinompelija, enkä edes säästänyt kaljarahoja, sillä sain lähes kaksi metriä joustokanttia uppoamaan näihin. H&Mstä saa nauhan hinnalla kolmet valmiit strigit.

En ole nyt ihan varma olisiko minun pitänyt venyttää joustokanttinauhaa ommellessa vai ei. Lörpättää pikkuisen. Käytössä ne istuvat kyllä mukavasti.

Yritin ottaa kuvaa valmiista tuotteesta myös päälläni, mutta päätin jättää ne käyttämättä, koska en saanut seksikkyyttäni kuriin, eikä tämä ole mikään pornoblogi. Näyttävät kuitenkin ihan normaalilta päällä. Seuraavaksi aion kokeilla jotain kivempaa kangasta, mutta säästän verkkareiden raadon. Eihän sitä koskaan tiedä milloin tulee tarve kulahtaneelle trikoolle!

Hikipajalla saisin varmaan ruoskaa tällaisesta jäljestä.
Nyt haluaisin mennä jo innoissani rintsikkakurssillekin, mutta en ihan heti raaski eikä niitä ole Helsingissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti