lauantai 19. joulukuuta 2015

Tummun sukat

Kävimme oleskelemassa muutaman päivän äitini luona Kokkolassa. Reissu oli oikein rentouttava ja olisin voinut jäädä äidin sohvalle makaamaan vaikka viikoksi. Sopivasti vierailumme ajaksi joku oli tilannut ihanan lumimaisemankin.

Uu, lunta!!
Sohvalla löhöilyn lisäksi neuloin parin sukkia. Itseasiassa löhösin sohvalla myös niitä neuloessani. Katselin Netflixiä ja siinä samalla pyöräytin aika kivat sukat sekalaisista 7veikkajämistä. Nämä ovat joululahjaksi mummulleni, joka lahjoitti minulle jättisäkin hänelle ylimääräisiä lankoja viimereissulla. Hän mainitsi samalla, että hänellä olisi tarvetta uusille sukille. Näiden pitäisi lämmittää vanhan talon lattioilla tepastellessa.


Olen kuullut, että violetti ja punainen eivät sovi ollenkaan yhteen, mutta EI KIINNOSTA! Minusta sopivat hienosti!


Vaikka käärinkin nämä sukat joulupaperiin, uskalsin esitellä ne täällä, sillä en usko, että mummeli yllättäen opettelee käyttämään tietokonetta ja löytää tämän blogin vielä ennen joulua!

LUNTAAAA!!!
Yritimme tilata pizza-onlinesta pizzaa, mutta ilmeisesti se ei ole Kokkolassa ainakaan vielä kovin suosittu. Pizzansyönnin ja kaljanjuonnin (ja neulomisen) lisäksi vierailimme myös useilla kirpputoreilla! Oli kivaa kun Pupukin innostui katselemaan kirppiskamoja. 

Muunmuassa hieno vintage-kaava tarttui mukaan!

1 kommentti: