sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Joulupallot hehkulampuista

Etkö sinäkään osaa kierrättää lamppuja? Pitäisikö sinunkin siivota, mutta et jaksa/halua/pysty keskittymään? Ei se mitään, sama täällä, sotketaan vähän lisää!


Olin viime viikonlopun vapailla (mielzii!!) ja yritin siivoilla oikein kahtena päivänä, Molempina oli loppujen lopuksi aika hiljaista sillä saralla, mutta sain paljon mielenkiintoisempia juttuja aikaiseksi!

Näistähän tuli aivan järjettömän kauniita! Tekijänsä näköinen siis!
Siinä kun koitin inspiroitua siivoamisesta ja katselin, että miksi nämäkin 1000 vuotta vanhat hehkulamput lojuvat täällä, havaitsin yhteyden lampun kuulamaisen muodon ja perinteisten herkkien lasisten kuusenkoristeiden välillä.

Ajattelin irrottaa lampun kannan pihdeillä ja glitteröidä koristeen sisäpuolelta ravistelemalla liimaa ja sitten kimalletta pallerossa. Kun googletin ohjeita kannan irrotukseen, totesin, että tästä saattaa joutua (tai päästä, kauneus on katsojan silmässä) saikulle ja päätin lähestyä asiaa ulkopuolelta.


Erikeeper-vesi-seosta siveltimellä lamppuun ja sitten vain gimalletta päälle! Kantaan liimasin ripustuslenkin kultalangasta. Vähän saattaa kyllä kullitukset varista pois kun liimasin ne lampun ulkopintaan. Mitenköhän tällaiset lasiset säilytetään?

Ai ETTÄ mä olenkin taitava! Odottakaapa vain, kun näette tonttulakkini!

1 kommentti: