keskiviikko 5. elokuuta 2015

Sukkakisa, vielä kerran!

Nyt on tämän vuoden Tour de Sock ohi ja aika esitellä vielä kaikki valmistuneet sukat. Tämän vuoden valmistuneethan on jo esitelty, mutta otin mukaan viimevuotisetkin! Kumpanakaan vuonna ei suoritukseni ihan huippusijoille yltänyt, mutta tärkeintä kisassa on hyväntekeväisyys ja tietenkin neulominen!

Tässä ensin tänä vuonna valmistuneet kolme paria. Olen esitellyt ne aiemmin tässä ja tässä kirjoituksessa.
Ennen ankaraa kisaamista on tietenkin harjoiteltava. Valitsin lämmittelykierrokselle viimevuotisen kisamallin, joka silloin jäi neulomatta.

"Noppasukat", eli Kirsten Hallin Roll the Bones ja lankana Dropsin Fabel, väri "joku violetti" ja Hjertegarnin Strømpegarn, värinä "joku punainen" (joka muuten on noissa silmäsukissakin!) Oon siis ihan kreisin hyvä neulomaan! Kattokaa nyt näitäkin!

Sitten olivat nämä ainoat, jotka viime vuonna neuloin etapin määräajassa. Taisin näitäkin jo vilauttaa aiemmin.

Wye, Lai-la-lai Yarnz, Miss Miriam Forcible
Loput eivät ole missään järjestyksessä, koska en muista enää missä järjestyksessä neuloin tai mitkä aloitin ajallaan ja missä vaiheessa sain ne valmiiksi. Kisan aikana kuitenkin tai viimeistään kisan jälkeen!


Vähän huono kuva, mutta sikakivat sukat! Malli oli Sarah Bordelonin Arch-Nemesis ja lanka Knitlob's Lair Väinämöinen ja väri APPELSIINI! IHANA! 

Dazzle them from Behind Meagheen Ryanilta.

Tässä sitten ihan surkki kuva. Sukat ovat kuitenkin nätit. Pinkki Fabel ja tummanharmaita helmiä. Tämän vuoden helmisukkamalli oli aika paljon saman tyylinen kuin tämä. Näissä vaan oli se jippo, että edestä ne näyttävät ihan tavallisilta joustinneulesukilta! Satun muistamaan, että näiden neulominen kesti jostain syystä todella kauan, vaikka malli olikin tosi kiva!

Viimeisenä sukkapari, jota en tykännyt neuloa, homma sujui hitaasti, enkä pitänyt lopputuloksesta. Loppujen lopuksi näin vuoden jälkeen ajateltuna: oikeastaan aika kivat, voisin tehdä vaikka toiset! Kuva alla.
Taas aika huono kuva, mutta sukat ovat Adrienne Fongin Kam Chu ja lankana jälleen Drops Fabel. Ruskeaa, kuten kuvasta näkyy. 
Laitanpa vielä bonuksena toisen Adrienne Fongin sukkamallin, jonka neuloin, koska ne muistuivat mieleeni ylläolevista ja ovat TODELLA HIENOT.

To Finland with Love , lankana Zitron Trekking XXL värissä Grellbunt (joka tarkoittaa varmaan "sikaräikeä" tai jotain sinne päin.

Viimeisin sukkapari myytiin huutokaupassa Serbian kodittomien koirien hyväksi. Huutokauppa on uudestaan käynnissä nyt Facebookissa. Käykää ihmeessä vilkaisemassa! Kaikenlaisia hienoja tuotteita Pöxyn kaltaisten pikku pöhkylöiden hyväksi! Loppuun vielä kuva Pöxystä ikkunalaudalla.

Tämän kuvan kanssa meinasi käydä nolosti. Melkein ehdin julkaista, ennen kuin tajusin, että olin ottanut kuvan alasti, joten oma alastonkuvani heijastui ikkunasta HAHAHAH. Klassikko.
Tulipa monet hienot sukat samaan postaukseen! Nyt Pöhkylälandia siirtyy lomalle, eli muuttuu lomablogiksi! Luvassa uskomattoman kiinnostavaa settiä Ameriikasta! Pysykää kuulolla tai stay tuned, niin kuin Yhdysvalloissa on tapana sanoa!

1 kommentti: