sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Lisää syntymäpäiviä

 Tällä viikolla en oikeastaan tehnyt mitään merkittävää. Sain valmiiksi yhdet synttärilahjasukat Jokeri-fanille. Harjoittelin kuvaamista uudella kameralla kauniina talvipäivänä ja kuvasin sukatkin siinä samalla kun jalkamalli oli töissä.


Perussukat koko 43. Keltainen 7 veljestä ja Saiturinpörssin Lauri-sukkalanka. Menekki jotain 100-150 grammaa. Punaista kului 90g.
Pöxyä ei kiinnosta.


Kun neulon sukkia ilman ohjetta, käytän yleensä ranskalaista kantapäätä.

Bongasin myös pari neulegraffitia. Tässä vain toinen. Toisen luo pääsy olisi vaatinut liian syvälle lumeen kahlaamista.  Artisti: sininenmeri.blogspot.fiMinunkin syntymäpäivääni juhlittiin viime viikonloppuna. Sain lahjaksi valokuvauskirjan ja orkidean, jonka kuva on alla.


Toivottavasti piditte talvikuvista! Huomasin, että ulkona näkee paljon enemmän kun katsoo! Yleensä tulee vain käveltyä samoja reittejä ja tarkkailtua koiran peräpäätä. Kamera kaulassa jäin katselemaan enemmän ja näin kiinnostavia juttuja.

Tuntuu taas, ettei mitään tule valmiiksi, mutta keväällä on tiedossa kaikenlaista jännittävää. Sekä valmiita töitä, että muita juttuja. Pysykää kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti