torstai 15. syyskuuta 2016

Clapotis


Kesälomalla ostin lomaneuletta varten pari kerää Katian Royal Silk -lankaa (alpakkaa ja silkkiä, luxusta) Savonlinnan Lankaamosta. Kuninkaallisen pehmeä lanka vaikutti mukavan riittoisalta ja ajattelin, että saan siitä loman aikana neulaistua jonkun kivan huivin.


50 grammaa riittoisaakin lankaa on aika vähän. En halunnut myöskään, että sitä jää yli. Aika tiukka paikka. Selailin jonkin aikaa mahdollisia ohjeita ja päädyin valitsemaan jo vuosia sitten huomioni kiinnittäneen Clapotiksen.


Huivin suunnittelija kertoo inspiroituneensa huiveja käyttävistä ranskalaisnaisista, jotka ainakin vaikuttavat siltä, etteivät edes yritä, mutta onnistuvat silti olemaan tyrmääviä. Ihan kuin minä!

Otin tämän kuvan mukaan ihan vaan siksi, että olisi yksi kuva, jossa minulla on silmät auki.
Luonnollisesti huivi ei valmistunut loman aikana, mutta muuten siitä tuli hieno, lämmin ja pehmeä. Lankakin loppui kesken viimeisessä kulmassa, joten jouduin lopettamaan vähän erilaisella tyylillä. Toimintani seurauksena yksi kulma on vähän kumma, mutta huivi on onneksi omaan käyttöön eikä sitä kukaan huomaa. Eikä jäänyt lankaa yli! JES!

Kiitos kuvien ottamisesta Gebulle!
Valmista tuotetta voi käyttää esimerkiksi kuvien esittelemillä tavoilla. Käytin kuuden millimetrin puikkoja ja neuloin huivin vähän pienempänä kuin ohjeessa (joka on myös tehty ohuemmalle langalle). En kyllä todellakaan muista enää minkälaisia muutoksia tein.

2 kommenttia:

  1. Hauskat kuvat, jälleen kerran :) Huivi näyttää ihanan pehmoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se onkin pehmoisa ja niin kevyt, mutta lämmin!

      Poista