torstai 1. syyskuuta 2016

Kesän viimeinen toppi

Noniin. Olin esivalmistellut jonkun tukehduttavan kyllästyttävän jorinan kaikenlaisesta vuodenaikojen vaihtelusta ja muusta tylsästä (tai siis oikeasti vuodenajat ovat mahtavia, en vain osaa kirjoittaa aiheesta kiinnostavasti). Jätän sen väliin, sillä jokainen lukijani varmasti osaa päätellä syksyn olevan tulossa ilman minun apuanikin.

Ehkä pakko sen verran kuitenkin sanoa, että haluaisin pysyä käsityöhommissa vuodenaikojen kyydissä. Oikeastihan nyt pitäisi alkaa jo neuloa neuletakkia kevääksi, mutta täällä vielä viimeistelen kesähommia.

Kangas jälleen Eurokankaan palalaarista.
Blogissa on ollut pari viikkoa aika hiljaista, sillä uusi työ on pitänyt minut kiireisenä. En ole jaksanut tehdä käsitöitä enkä varsinkaan notkua koneella kun aivo on tulvinut kaikenlaisia uusia ruokia ja cocktaileja.

Kaksi työtä on jäänyt esittelemättä. Tässä ensimmäinen. Kaava on Suuren Käsityön numerosta 7/2016. Pikatikki -palstalla, josta tämä toppi on, esitellään nopeita ja helppoja ompeluksia. Tämä olikin aika nopea ja helppo. Varmasti joku, joka osaa ommella, olisi selättänyt haasteen muutamassa tunnissa.

Aluksi ajattelin, että tulipa kauhea, mutta yhden päivän toppia käytettyäni totesin, että se onkin aika kiva. Laitan sen talvisäilöön ja mietin keväällä uudemman kerran. Väri saattaa olla vähän minulle epäsopiva, tai sitten en ole vain tottunut siihen.

Takanani itähelsinkiläinen kulttuurimaisema, sekä ohikulkija, joka epäilemättä luulee minua huumeidenkäyttäjäksi omituisten touhujeni perusteella.
Sain muuten kameran keskustelemaan kännykkäni kanssa niin, että voin painaa laukaisijaa matkapuhelimella! Kätevää.

Vähän huono kuva, mutta tajusin vasta illemmalla kuvauksien jälkeen, että vyö sopikin kivemmin näin.
Alkuperäisessä mallissa ei ollut mitään vyötä, mutta otin sen käyttöön kun paita tuntui ensikokeilulla niin telttamaiselta. Myöhemmin mietin, ettei se ilman vyötäkään niin hirveä olekaan. Joka tapauksessa alakuvan solmintatyyli sopii paremmin, eikö?

Esittelen ensi viikolla yhden huivin ja koitan saada jotain muutakin sisältöä valmistettua! Pysykää kanavalla!

1 kommentti:

  1. Hips hei! Sulla oli arpaonnea - kurkkaapa blogiini http://minnikki.blogspot.fi/2016/09/arvonta-suoritettu-voittaja-on.html

    VastaaPoista