keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Syysraituli

Yhtenä aamuna korvaani paleli töihin lähtiessä. En ehtinyt käydä hakemassa pipoa kotoa, eikä siellä olisi ollutkaan sopivaa tämänsyksyiseen tyyliini. Yksi violetti pikkupipo olisi ehkä sopinut Neva-huivin kanssa yhteen, mutta se on niin pieni, ettei nuttura mahdu sisään.

Pakko neuloa uusi pipo. Voi ei, mikä tragedia.

Malli on Marja Suomelan Raituli 
Tietenkin parhaiten huivin kanssa samaan settiin sopivan pipon saa kun käyttää huivin jämälankaa. Olisin halunnut yhdistää Lanitium Ex Machinan sukkalangan rakkauden väriin, eli mustaan, mutta minulla ei ollut mustaa lankaa! Rakkauden väri alkaa loppua varastosta.

Onneksi mustaa ei ollut ja jouduin vielä hetken miettimään, sillä luumun värinen Drops Alpaca olikin paljon parempi valinta pipoon. Se on lämmintä ja pehmeää ja kaunista. Lanka on lahja sisareltani ja olin säästänyt sitä arvoistansa projektia varten. Sitä jäi vielä aika paljon säästöön, sillä tämä pipo imi vain 23 grammaa alpakkaa ja 15 grammaa sukkalankaa.


Naapurini sanoi, että minun pitäisi tehdä vähän rumempia neuleita. Pipo on kuulemma ihan kaupasta ostetun näköinen. En ole kyllä nähnyt kaupassa näin hienoja.


Tuo huivi on muuten ollut tuodella kovassa käytössä valmistumisensa jälkeen. Se on edelleen todella kaunis ja tuntuu hyvältä iholla. Minkäänlaista kulumisen merkkiä ei ole vielä ilmestynyt.


Tuli tosi kiva ja tarkoituksenmukainen päähine. Nuttura ei kyllä oikein mahdu siihenkään, mutta onneksi välittömästi pipon valmistuttua löysin toisen hatun, johon tukka mahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti