torstai 16. helmikuuta 2017

Kukkatoppi ja stringit

Tämmöisen kivan kukallisen kankaan kävin hakemassa Eurokankaan palalaarista tuossa pari viikkoa sitten. Ajattelin käyttää sitä mustan raglanpaidan hihoiksi. Kuitenkin ennen kuin ehdin tehdä elettäkään suunnitelman toteuttamiseksi tajusin, että tarvitsen uusia kesävaatteita muutaman viikon päässä häämöttelevää Goan reissua varten.


Katselin siinä kesävaatteiden kaavoja ja kuin taikaiskusta muutamassa tunnissa olin piirtänyt ja ommellut tämän "t-paidan" Suuren Käsityön numerosta 7/2016. Lyhensin kaavaa 5 cm.

Todella käyttökelpoisen oloinen vaate! Käy myös muuhun kuin hellepukeutumiseen.
Toppi oli tosi helppo ja kiva ommella. Kaikki reunat vaan käännettiin eikä tarvinnut yhtään mitään ällöttäviä pääntien kaitaleita alkaa leikkelemään.


Ylläolevassa kuvassa myös samasta kankaasta valmistamani stringit. Vyötärön pitsi on myös Eurokankaasta. Ensimmäisen kokeilun jälkeen alushousuompelu sujuu jo ihan rutiinilla ja on tosi helppoa. Niistä saa helposti ihan sairaan nättejäkin!

Taas nämä mallikuvaukset päätyivät jonkinlaiseen ilmeilyyn ja typeröintiin. Toisaalta tämä ilme on kyllä enemmän minun näköiseni kuin vaikka ensimmäisen kuvan tuijotus kaukaisuuteen.


Kokeilin myös Makebran ilmaista hipster-kaavaa.  Tuommoisia mummoalkkareita ei oikeastaan tule käytettyä kuin kesällä helposti lepattavien hameiden kanssa. Ei pääse perskarva vilahtamaan jos helma hulmahtaa. Paitsi ettei tietenkään minulla kasva karvoja kaulasta alaspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti