keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Vegasissa naimisiin

Viime viikolla kävimme virallistamassa avioliittomme ja vaihdoin samalla nimenikin (kaikenlaista sitä tuleekin kännissä  heikkona hetkenä luvattua). Avioliiton olisi saanut virallistettua myös lähettämällä rahaa (kirjekuoressa, elämmekö vuotta 1872?) johonkin nevadalaiseen virastoon ja viemällä viraston lähettämän avioliittotodistuksen maistraattiin. Helpommalla ja halvemmalla (eli ilmaiseksi) pääsimme, kun kävimme maistraatissa seisomassa 7,3 minuuttia (aika on arvio).

Halusin vihkimisen vasta illalla, koska olin kuullut, että se on Vegasin parasta aikaa. Päivällä hikoilimme kaasoni ("Oon Kaasosen kaaso! HHHHH! -Elska") kanssa Flamingojen luona ja mietimme, miten laittaisimme hiukseni. Aluksi olin suunnitellut meikissä ja kampaajalla käyntiä, mutta totesin, etten halua maksaa jollekin ylipuheliaalle amerikkalaiselle naamani lääppimisestä. Elska siis laittoi yläpääni kuntoon ilmaiseksi. Sain samalla juoda jotain kamalan makuista tuotetta eikä salongissa (joka oli hotellihuone, kuka olisi arvannut!) tarvinnut käyttää vaatteita.

Tässä vielä Flamingon flamingot, jos unohdit katsoa Las Vegasin raportin.
Olimme aiemmin käyneet jossain toimistossa antamassa rahaa. Puolisoni oli onneksi tehnyt jonkin selvityksen netissä, eikä virkailijaa vaikuttanut kiinnostavan olemmeko sukua keskenämme, joten virastohomma sujui sutjakkaasti kunhan olimme jonottaneet itsemme luukulle.

Ennenkuin ehditte kysyä: KYLLÄ ajelimme limusiinilla! Aivan mahtava kuljettaja nimeltä Dina ajelutti meitä ympäriinsä ja kun pyysimme häntä viemään meidät johonkin hienoon paikkaan, päädyimme tänne:

Tarkemmin ajatellessani, tämä taisikin olla vasta vihkimisen jälkeen, kun on noin pimeää.
Ikävä kyllä pään työntäminen ulos liikkuvan kulkuneuvon katosta on ilmeisesti Nevadan laissa kiellettyä, joten limusiinissa ei ollut kattoluukkua. Onhan se ihan hyvä, että sielläkin on yksi kielletty asia!

Graceland Chapelissa odottelimme hetken aikaa, että edellinen pariskunta (jotka olivat suomalaisia, KUINKA VOI OLLA MAHDOLLISTA!? Terkkuja vaan!) pääsi toimituksen loppuun. Otimme myös tyylikkäitä kuvia kappelin ulkopuolella. Sen jälkeen annettiin vähän rahaa kattamaan vihkimäkulut ja siirryttiin asiaan!


Leena, Bestman-Ville, minä, Pupu, Elska, Bestman-Santtu ja Merja! Kaikki ykköset päällä limusiinin edessä! Tyylikäs lei, sekä Elvis-teemaiset aurinkolasit kuuluivat Blue Hawaii-vihkipakettiin!
Ellen DeGeneres-selfie, jossa ihana limusiininkuljettaja näyttää bestmanille sarvia.

Minä ja Elska! Huomatkaa kuvassa erityisesti isoäitini häämekko, joka toimi erinomaisesti viidenkymmenen vuoden jälkeen, sekä omatekemäni ihana huivi!


 Olin hieman pelännyt etukäteen, että kyynelkanavista valuva neste tahrii vaivalla laitetun naamani, mutta pelko oli turha. Seremonia oli niin hauska! Elvis ei ollutkaan vihkimässä, mutta saattoi minut alttarille (Elvis ei silti ole isäni) ja lauloi kolme laulua!Vihkimisen jälkeen vieraat ajettiin ulos ja otimme varmaan sata kuvaa Elviksen kanssa. Elvis oli varmaan aiemminkin ottanut samat kuvat, sen verran nopeasti homma sujui. Sitten annettiin tietenkin kuvaajalle tippiä, jonka jälkeen kävin vielä antamassa rahaa vihkivirkailijalle.

Kävimme myös syömässä ravintolassa, jonka vieressä oli asekauppa. Välillä sitä miettii, että miten elämäni voikin olla niin mahtavaa niin vähällä vaivalla! Katsotaan vielä tuota huivia, jonka eteen kyllä piti nähdä vaivaa, mutta se onkin hienoin koskaan tekemäni neule.

Kuva on otettu Yosemitessa ystäväni Bud Lightin (mmm, vetistä) avulla. Lankana on Hopeasäikeen Pitsi teemaan sopivassa värissä Heart. Malliksi valikoitui Anne-Lise Maigaardin Renaissance.

Siinä on helmiäkin! Ottamani kuvat ovat kyllä surkeita, mutta huivi on hieno!
Mitenkäs tämä sormuksen kuva tähän tupsahti!? Hieno! Oli tosi kallis (ei tietenkään ollut)!
MOIKKA!

4 kommenttia:

 1. Ihania nää sun postaukset! :)

  VastaaPoista
 2. Jos häistä unelmoisin, niin tällaset ois kyllä aika mahtavat! Ja huivi on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Parasta oli, ettei tarvinnut paljon miettiä ketä kutsuu kun paikka on niin epäkäytännöllinen kaikille sukulaisille! :D

   Poista