tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kassin uudet kahvat

Ei mennäkään ihan vielä Pietariin, vaan katsotaan kevätvaatteiden uusin päivitys! Kävin tänään Kierrätyskeskuksessa ostamassa uuden kevättakin ja hypistelin kaikkia ihania juttuja, joista pienillä muokkaustoimenpiteillä tulisi vielä ihanampia juttuja. Totesin kuitenkin, että on turha hamstrata kotiin lisää askarteluprojekteja kun niitä muutenkin vaikuttaa olevan kaikki nurkat täynnä (aviomies, jos luet tätä, niin edellinen lause oli vain kärjistys, oikeasti tilaa on vielä!).

Sitten tulin uuden kevättakkini ja Kierrätyskeskus-inspiraationi kanssa kotiin ja toteutin jo hetken aikaa keittiössä odotelleen projektin.

Hyi mikä spurgulaukku.
 Olen ostanut ylläolevan kuvan laukun joskus kirppikseltä muistaakseni eurolla. Se oli jo koko viime kesän poissa käytöstä pahan kulumisen vuoksi. Muutossa olin jo heittämässä sitä roskiin kun tajusin, että oikeastaan vain kassin kahvat olivat käyttökelvottomassa kunnossa. Päätin antaa laukulle vielä yhden kesän uusilla kahvoilla.

Oo, paljon parempi!
Kulutin monta viikkoa miettien kahvaratkaisuksi kaikenlaisia huivi- ja helmivirityksiä, mutta päädyin käyttämään Simply Sewing -lehden mukana tullutta metallinhohtoista keinonahkaa, joka on ainakin kyseisen lehden mukaan erittäin trendikästä. Tein myös tuollaisen rusetin vielä niin sain vähän enemmän metallinhohtoista ilmettä!En tiedä vielä onko tuo rusetti pöhkö vai kiva. Saahan sen irti jos haluaa. Tai itseasiassa se on vähän huonosti kiinnitetty, joten se varmaan tipahtaa irti joka tapauksessa!

6 kommenttia:

 1. Hyvä muutos :) Minullakin odottelee yksi laukku uusia kahvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämmöiset ainakin voi tehdä mistä tahansa kankaasta!

   Poista
 2. tää on mielzi, rusettia myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, kiitos :) Nyt mustakin kyllä tuntuu, että tuo rusetti vähän jatkaa metalliteemaa koko laukkuun, eli taitaa se olla hyvä :)

   Poista
 3. Ai että mie tykkään lukia sun blogia. Tykkään sun jutuista. Laukku ehdottomasti rusetin kanssa. Siitähän tuli uusien kahvojen myötä soiva peli.

  VastaaPoista