maanantai 11. huhtikuuta 2016

Neva

Oujee! Kevään keskeneräisistä 1/3 selätetty! Volga-huivi on valmis, mutta nimesin sen Nevaksi, sillä olen edelleen erittäin innoissani tulevasta Pietarin matkasta. Saattaa hyvinkin olla, että seuraava blogipäivitys on jo Pietarin matkakertomus. Olen tutkinut lankakauppoja alueella, mutta aavistuksen puutteellinen venäjän kielen taitoni rajoittaa tehokasta tiedonhakua vähäsen.

Mutta asiaan! Hieno huivi tuli, sairaan iso (muistutus: älä koskaan viittaa sanallakaan neuleen kokoon, ennen kuin se on pingotettu). Tämä kiepahtaa aivan kevyesti kolme kertaa kaulan ympäri, mutta en oikeen vielä tiedä, voiko sitä käyttää muulla tavalla. Pari kuvaa oli sellaista, jossa olin kietaissut sen keepin tyyppisesti hartioille ja kahdesti kaulaan, mutta ne eivät nyt aivan päätyneet mallikansioon asti.

Miten voinkin näyttää kuvissa aina niin kömpelöltä, vaikka luonnossa olen tyrmäävä?

Siskoni sanoi, että naamani on valkoinen kuin juuri maitolasista nousseella! HAHAH! Tottahan tuo.
Onpa nyt hankala pysyä asiassa. Tätä oli tosi kiva neuloa, kerrokset olivat lyhyitä ja koko ajan oli vähän tapahtumaa, mutta samalla pystyin katsomaan Game of Thronesia (jonka katsomista en voinut lopettaa). Lanitiumin sukkalanka on pehmeämpää kuin vauvan pylly (hauska fakta: en muista koskaan koskeneeni vauvan pyllyä, mutta kuulopuheiden mukaan sellainen on pehmeä). Toivottavasti se ei nyppyynny! Värin ihanuuttahan voittekin todistaa omilla silmillä.

Kuka sitä tukkaa pesee vapaapäivänä?
Ajattelin kasata ihanan kevätgarderoobin tämän huivin ympärille, mutta projekti etenee vähän huonosti. Kevätkin on liian kylmä vielä. Talvitakki päällä saa kulkea, ettei vilustu.

Ainiin! Jos jotakuta kiinnostaa, huivinpierula painaa 155 grammaa ja jos haluat tehdä samanlaisen (kannattaa) niin ohjeen voi ostaa tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti