perjantai 9. lokakuuta 2015

Jouluvalmistelut alkavat Kierrätyskeskuksesta!

Olen aloittanut jo joulusiivouksen. Viime viikolla siivosin vaatekaapin, katsoin, mitä vaatteita käytän vielä, mitkä kesävaatteet talvisäilytykseen jne. Ilmeisesti noin puolet rääsyistä menivät poistoon tai suurin osa vaatteista oli likaisina (mikä on todennäköisempää), sillä kaappiin jäi aika paljon tyhjää tilaa.

Poistovaatteet kävin viemässä Kierrätyskeskukseen. Ajattelin samalla katsoa jos löytäisin uusia tilalle. Ei löytynyt vaatteita, mutta vaikka mitä muuta mielziä kyllä!

Riikinkukko ja peura

Nämä pikkuiset taulut bongasin parilla eurolla. Ostin viime vuoden Outlet-messuilta (tai jostain, eläin- ja kädentaitomessut olivat samassa) ison vaaleanpunaisen peuralautasen. Harmi, että tein ostoksen aika nopeasti ennen messujen sulkeutumista, enkä ehtinyt tiedustella, mitä reittiä Rodoksen matkamuisto on kulkenut antiikkikauppaan. Taidan käydä joku päivä kysymässä, en näköjään osannut verkkohakea oikealla hakusanalla.

Liimasin tällaiset huopataustat peittämään rumaa ja likaista taustaa. Eihän niitä kukaan näe, mutta tulipahan tehtyä!

Tietääkö joku, saako lautasia vielä raahattua Rodokselta tai mille ajanjaksolle kyseiset matkamuistot kuuluvat?

Tässä kaikki kolme asetelmassa!
Seuraavaksi aion paljastaa hieman, mitä jouluvalmisteluja olen suorittanut lahjojen ja siivouksen aloittamisen lisäksi! Turussa kirppistellessäni löysin allaolevassa kuvassa komeilevat kynttilänjalat. Ostotapahtuman jälkeen huomasin, että isommassa oli hyvin pieni reikä!! Onnexi löysin Kierrätyskeskuksesta kolmellakymmenellä sentillä pikku tuikkukipon, jonka liimasin reilulla Erikeeperillä kynttilänjalkaan!

Myös hieno tonttukoriste KK:sta

REILU turaus liimaa.
Otin myös vähän jotain sekalaisia tarvikkeita, parit jouluverhot ja ilmaispisteeltä pöytäliinan, mutta katsotaan niitä sitten, kun niissä on jotain esiteltävää!

2 kommenttia:

  1. Kierrätyskeskus ei jätä kylmäksi. Sieltä löytää aina jotakin. Hienot taulut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kierrätyskeskus on kyllä ihan suosikkikauppani! :)

      Poista