tiistai 6. lokakuuta 2015

Syysvarustelua

Syysilmat vyöryvät uhkaavasti lenkkeilijän (eli minun) päälle! Yllättäen pelkkä tuulipuku ei riittänytkään juoksulenkille vaan jouduin pukemaan sen alle fleecekerraston. Korviakin alkoi kiristää siihen malliin, että jotain lämmikettä tarvittaisiin pitämään ajatukset pään sisällä. Pipon kanssa on kuitenkin ikävä juosta, joten TIDIDIDIDDIDIII: neuloin pannan.

Vyötärölläni on Pöxyn juoksuvyö. Käytän sitä koirajuoksulla niin minun ei tarvitse pitää remmiä kädessä ja asento pysyy parempana!.
Calorimetry oli ollut jonossa jo jonkin aikaa ja nyt oli syy neuloa se!


Käytin jotain tosi vanhaa Nallea, jonka sain ennakkoperintönä isoäidiltäni. Ohje pyysi paksumpaa lankaa, mutta minulla on pieni pää, joten vuosikerta-Nalle oli aika passeli. Se on myös ihanan pehmeää!

Ookoo, panta on hyvä ja pysyy päässä ulkoillessa. Mutta voi, se ei aivan korosta uutta syysulkoiluasuani. Onneksi pienen pohdinnan jälkeen muistin hienon nimenomaisesti liikkumiseen tarkoitetun pinkin Regia Activen! JEEEEEE! Otin 3,5mm puikon, vaikka ensimmäiseen käytin neljämillistä. Tuli juuri sopiva, pysyy hyvin päässä ja lämmittää!!!Aivan uskomattoman upea! Molemmat pannat nielivät vähän vajaa 30 grammaa lankaa. Tässä hiljattain sain valmiiksi myös virkatun huivikaulurin. Lankana Hopeasäikeen Silver, jonka sain hyvityksenä siitä, että häähuiviin (katso vielä sen kuva tästä) tilaamani lanka viipyi. Hyvää palvelua ja hienoja lankoja!


Vaikka ketään ei varmaan kiinnosta, kerron, että lankaa kului 84 grammaa. Sen olisi kyllä kätevästi voinut käyttää loppuun, mutta en jaksanut!!!!!!!!

Ohje on tämmöinen Fall Cowgirl. Kätsysti kauluri, joka näyttää kolmiohuivilta. Alun jälkeen otin ohjat omiin käsiini ja virkkasin mitä huvitti. Tämä on kyllä tosi kiva, mutta en vielä tiedä annanko sen lahjaksi. Huiveja on jo tämänhetkiseen omaan käyttöön aika sopivasti.

UU! Gimalletta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti